Bemærk

Bliv spejderleder ved stranden i Aarhus

Risskov Piger – en stor og velfungerende spejdergruppe – søger ledere. Du er måske den næste?

Find fællesskabet blandt andre ledere og lav fede aktiviteter med børnene i 1. række til Bellevue Strand i Risskov. Super hytte, gode faciliteter, veldrevet gruppe, måske dit første ståsted i Aarhus, måske en udvidelse af dit netværk, sammenhold om spejderarbejdet. Vi mener, vi kan tilbyde dig hele pakken. Kom og vær med!

Vær en del af et stærkt lederfællesskab

Har du snust til spejderarbejde før? Eller søger du meningsfyldt fællesskab, hvor du synes, du gør en forskel og samtidigt udvikler dig selv? Uanset din baggrund, alder og køn, så søger vi personer, der vil give af dem selv til glæde for andre, og som har lyst at indgå i vores stærke lederteam. Man siger, at det at være spejderleder, er verdens bedste – i hvert fald sjoveste – lederuddannelse. Du kan bruge de erfaringer, du får her, resten af livet.

Risskov Piger – hvem er vi?

Vi er en gruppe med fingeren på pulsen. Omkring 100 spejdere, pt 12 ledere fordelt på 4 grene i alderen 6- 16 år (mikro, mini, junior og trop) samt en selvkørende seniorgren (klan) for dem mellem 16-24 år. Vi laver aktiviteter ved strand, skov og i byen. Vores ledere er unge med en gennemsnitsalder på omkring 24 år, med gå-på-mod, med ambitioner og lyst til fede oplevelser i det fri. Gruppen ledes af en styrelse med repræsentation af forældre og spejderledere, der arbejder effektivt og skaber den optimale ramme for ledernes arbejde og gruppens sammenhængskraft. Tjek mere på http://www.risskov-piger.dk/info og gruppens facebookside https://www.facebook.com/risskovpiger/.

Spejderarbejdet

Du kommer til en veldrevet spejdergruppe. Vi har brug for dig, fordi du skal være med til at styrke og udvikle vores arbejde. Som leder arrangerer du de ugentlige møder i fællesskab med dit grenlederteam, der typisk består af 3-4 ledere til ca. 25 spejdere pr gren. Du deltager i ledermøder, og du er med på ture og er i det omfang du kan, medarrangør af dem.

Hvad vi kan tilbyde?

Vi tilbyder fællesskab, selvudvikling, erfaring med arbejde med børn. Du arbejder i teams og står aldrig alene. Vi sørger for oplæring. Arbejdet er ulønnet, men du kommer gratis på alle ture – ikke bare dem du selv er med til at planlægge. Vi sender meget gerne ledere på Det Danske Spejderkorps DDS’ kompetencegivende kurser – og vi betaler alle kursusudgifter.

Hvem er du?

Du er mand eller kvinde – du har lyst til at arbejde med børn og brænder for friluftslivet – der er ingen krav om tidligere spejdererfaring, så længe du har lyst til at lære. Du er klar på at lave fede aktiviteter for børn, og du er ikke bange for at blive beskidt.

Kontakt

Hvis du synes ovenstående lyder attraktivt, så kontakt vores gruppeleder Sara Winther på mailgruppeleder [at] risskov-piger [dot] dk eller telefon 61 12 15 54. 

page1image3744064page1image3761328