Bliv spejder

Bliv spejder

Det kræver ingen særlige forudsætninger at blive spejder hos Risskov Piger. Alt afhængig af medlemssituationen er der mulighed for at deltage i et par møder og afprøve spejderlivet forud for indmeldelse. Tjek her på siden, om du skal være mikro, mini, junior eller trop og skriv til mikroleder [at] risskov-piger [dot] dk , minileder [at] risskov-piger [dot] dkjuniorleder [at] risskov-piger [dot] dk  eller tropsleder [at] risskov-piger [dot] dk  og hør, om du kan deltage i et møde.  

Har vi ledige pladser i den pågældende gren, kan du begynde med det samme, men vi foretrækker, at nye medlemmer starter ved spejderårets slutningen af august.  

Er der fyldt op i den bestemte spejdergren – og det er der som regel i mikrogrenen (0.-1- klasse) – kan du blive skrevet op på vores venteliste. Udfyld formularen her for at blive skrevet op. Der følger ikke noget automatisk svar, men du er så skrevet på venteliste. Skriv en email til venteliste [at] risskov-piger [dot] dk, hvis du har spørgsmål. Gruppen optager normalt nye spejdere efter sommerferien i slutningen af august og efter juleferien, hvor du vil få besked, om der er plads.

Udstyr

Ved indmeldelse sælges en velkomstpakke med tørklæde og sangbog til en meget rimelig pris. Uniformer kan købes hos Spejder Sport. Somme tider er der også brugte uniformer til salg blandt pigerne. Spørg lederne i den pågældende gren til råds inden I anskaffer udstyr.

Vær også opmærksom på, at vi ofte er ude til møderne, så det er altid en god idé at være klædt godt på til vejret.

Kom og besøg os!

Vi vil meget gerne have besøg af dig - uanset om du er veninde til en af vores spejdere eller helt ny. Det er imidlertid vigtigt, at du sender en email til en leder i den gren (mikroer, minier, juniorer, trop), som du ønsker at besøge, inden du kommer forbi.