Bliv spejder

Bliv spejder

Det kræver ingen særlige forudsætninger at blive spejder hos Risskov Piger. Alt afhængig af medlemssituationen er der mulighed for at deltage i et par møder og afprøve spejderlivet forud for indmeldelse.

Kom og besøg os!

Vi vil meget gerne have besøg af dig - uanset om du er veninde til en af vores spejdere eller helt ny. Det er imidlertid vigtigt, at du sender en email til en leder i den gren (mikroer, minier, juniorer, trop), som du ønsker at besøge, inden du kommer forbi.

GrenAldersgruppeSpejderleder
Mikro0. - 1. klassemikroleder [at] risskov-piger [dot] dk
Mini2. - 3. klasseminileder [at] risskov-piger [dot] dk
Junior4. - 6. klassejuniorleder [at] risskov-piger [dot] dk
Trop7. - 9. klassetropsleder [at] risskov-piger [dot] dk
Klan16 - 23 årklan [at] risskov-piger [dot] dk

Har vi ledige pladser i den pågældende gren, kan du begynde med det samme, men vi foretrækker, at nye medlemmer starter ved spejderårets begyndelse i august.  

Udstyr

Vær opmærksom på, at vi ofte er ude til møderne, så det er altid en god idé at være klædt godt på til vejret. Ved indmeldelse sælges en velkomstpakke med tørklæde og sangbog til en meget rimelig pris. Uniformer kan købes hos spejdernes egen butik, Spejder Sport. Somme tider er der også brugte uniformer til salg blandt pigerne. Spørg lederne i den pågældende gren til råds inden I anskaffer udstyr.

Venteliste

Hvis du gerne vil være spejder hos Risskov Piger, beder vi dig udfylde nedenstående venteliste-formular. Er der ikke aktuelt plads til flere spejdere i den ønskede gren, vil vi gerne have lov at kontakte dig, når vi igen optager nye spejdere. 

Venteliste-formular